Joep: Paradijs voor Joep

Sinds januari 2017 is onze Joep 3-4 dagen per week bij Marthy. Voor Joep een waar paradijs. Heerlijk iedere dag op pad, spelen, ravotten. We zien natuurlijk op de foto's hoe fijn hij het heeft, maar ook aan Joep merken we het iedere keer weer. Hij komt helemaal voldaan en tevreden thuis en staat de volgende dag, zodra we bij Marthy aankomen enthousiast klaar om gelijk weer in de auto van Marthy te stappen. Helemaal klaar voor de volgende fijne dag. Joep maakt het Marthy niet altijd makkelijk, het is en blijft een eigenwijze Welshterrier. We hebben dan ook veel bewondering voor haar engelengeduld. Wij zijn iedere dag blij dat Joep bij Marthy mag komen. Een betere plek is er niet te vinden!!


dinsdag 06 juni 2017
Lucky: Lucky

Na een keer een dagje en een nachtje wennen heeft Lucky 4 dagen bij Marthy gelogeerd. Best spannend voor ons, maar Lucky heeft zich opperbest vermaakt. Hij was helemaal kapot toen hij thuis kwam. Erg leuk om af en toe een foto binnen te krijgen en alle updates op Facebook. Lucky heeft het super gehad, wij kunnen hem voortaan met een gerust hart naar Marthy brengen. 


dinsdag 06 juni 2017
Teckel Max/Thea de Vette: Super hondenverblijf

Ik zocht een fijn logeeradres voor onze jonge teckel Max van bijna 1 jaar voor de zomervakantie. Na een speurtocht langs verschillende plekken waar hij in een kooi zou zitten kwam ik bij tante Marthy uit. Het sprak mij gelijk aan. Een kleine groep honden, in de eigen woning, lekker los en veel lopen. Na twee keer proeflogeren heeft Max 11 nachten bij tante Marthy vakantie gevierd. Hij had het dik naar zijn zin, zo zeer zelfs dat ik me naar aanleiding van de fotos op facebook me afvroeg if hij nog wel zin zou hebben mee naar huis te gaan! Gelukkig was hij ook weer dolblij mij te zien. Het was een groot suk6. Max leert ook van de andere honden en gaat zelfs pootje baden. Ook lijkt hij gehoorzamer geworden al blijft het een eigenwijs teckeltje


maandag 01 augustus 2016
Gast: Lena

Marthy is de aller leukste honden oppas die we kennen. Niet alleen voor onze Lena, maar zeker ook voor ons om af en toe een klein glaasje wijn mee te drinken! Lena is altijd heerlijk moe na een dagje of logeer partijtje bij Marthy en als we later de fotoos zien snappen we waarom. Ze rent zich helemaal suf en speelt met alle andere honden! Kortom wij zijn zeer blij met Tante Marthy!


vrijdag 18 maart 2016
Jitka: Vakantiegevoel
Wat een feest is het elke keer weer als Guus mag komen logeren! Na een lange tijd gezocht te hebben naar een fijne hondenvakantieopvang voor onze mini Labradoodle hebben we met de opvang van Tante Marthy een goede keus gemaakt. De hele vakantie dagelijks de hort op, in alle vrijheid uren met medehonden in de natuur ravotten en rennen, het kan niet op. Eenmaal weer thuis een heerlijke slaapplaats in de woonkamer op een fijn kussen. Als we Guus komen halen zien we een blije, vermoeide maar tevreden hond, die we met een gerust hart de volgende vakantie weer brengen naar Tante Marthy!

woensdag 02 maart 2016
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe


 
Uit- en thuiszorg
voor uw hond!
 

dogs-bottom

Contactgegevens

Marthy Onderwater
Spieghelstraat 22
2332 BE Leiden

Telefoon 071 - 5147979
Email info@tantemarthy.nl